Kenderolaj

KenderKenderkender.lap.hu/9-99hu16987202512004-10-17 00:00:002023-10-31 03:44:11AndrásAndrásCentral Médiacsoport Zrt.centralmediacsoport@centralmediacsoport.hu2004
Hirdetés

Meghatározás

Magas THC tartalmával a kannabisz kivonat, más néven ” olaj” Rick Simpson által először előállított fajtája egy koncentrált, kifejlett nőivarú növény virágjából, leveléből származó szájon át bevehető készítmény. Nagy mennyiségű olaj 3-6 hónapos időszak alatti fogyasztása szinte minden betegséget meggyógyít, vagy könnyebben kezelhetővé tesz. Ez azért lehetséges, mert a kannabisz alapvetően az endokannabinoid rendszeren keresztül hat. Ez a rendszer tart fent homeosztázist a test többi részével. Már sok országban engedélyezték az olajok forgalmazását. Nálunk még várni kell ennek a legalizálására.

Hirdetés

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza:Kenderolaj
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem Elküldés